keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Mestaruuskisa ja hissi


Mestaruuskisan ensimmäinen osa peruttiin eilen. Kentällä ei saa pelata muuten kuin bagiä kantaen, joten se siitä. Tänään kävimme taas etsimässä boule- palloille nostomagneettia, mutta ei ollut, vaikka muuta Massenan sporttikaupan yläkerrassa väitettiin. Käytiin kahvilla väijypaikassa Medecinillä, mutta oli kovin kylmä ja tuulista. Surkea kevät. Nyt jännitetään kahta asiaa. Joku muuttaa tässä rapussa ja hissi on jatkuvasti raskaassa käytössä ja paikkuu jo. Se yleensä edeltää hajoamista. Olemme hieman ennakoineet sitä ja raahanneet osan tavaroista jo autotalliin, mutta vielä on paljon viemistä ennen muuttoa lauantaina. Toinen jännityksen aihe on tiistain mestaruuskilpailujen toinen osa. Kuivuuko pelikenttä, sillä sateita on luvassa jo huomiseksi ja viikonlopuksi?
Huomenna on kuitenkin kutsu lounaalle Cannettiin ja kun on sadepäivä niin tottakait menemme. 
Perjantaina menemme petankiin, mutta useat ovat mukana huomenna seuran järjestämässä Cassisin kahden päivän matkassa, joten voi olla, että pelaamme kaksistaan tai pienellä porukalla. Mustat kuulat on kuitenkin "avattava", jotta heitto sujuu 5. päivänä kisoissa Antibesiä vastaan. Ja magneettikin olisi löydettävä.
Kipa käveli Gambettan kautta kotiin ja kävi "romukaupassa" etsimässä Melitta suppiloa, mutta ei löytynyt. Uudessa osoitteessa kun on tablettikone ja se ehkä ei meille maistu, vaikka Patja de Palsissa espanjalaisessa golfhotellissa oli sellainen ja kahvi oli hyvää. Nyt menemme täältä sinne viikoksi uudelleen pelaamaan alkaen 13.04. Safojen kurssille muiden Suomesta lentäneiden kanssa. 
Katsotaan muuten Money Droppia. Ei voi käsittää kuinka tyhmiä ranskalaiset ovat. Mekin huonolla ranskankielellämme osaamme vastata kysymyksiin suoraan ilman vaihtoehtoja, joita ranskalaiset yleensä tarvitsevat. Yleissivistys on hakusessa Ranskassa ainakin nuoremmassa polvessa. Tuntuu myös monien vanhempienkin koulu jääneen vähiin. Rupean uskomaan Pisan tutkimuksiin, vaikka me olemme käyneet koulumme paljon ennen Pisaa. On todella käsittämätöntä!!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti