lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kisakuntoon

Viikolla Kipa huolehti peruskunnon hankinnasta, kävelyä ja elävää ravintoa sekä lihaskuntoharjoittelu  pikku käsipainoilla. Perjantaina oli sitten ensimmäinen lajiharjoittelukerta vuorossa, lähdimme vietyämme vieraamme lentokentälle jo aikaisin petankkikenttää kohti tarkoituksena kilkkauksen viimeistelyharjoitukset ihan vaan kaksistaan ennen muiden tuloa. Kipa oppi kilkkaamaan ihan mukavasti. Sääntökertaus pelin yhteydessä, ja peli oli hyvin, hyvin tasaväkinen ja paljon kilkkauksia. Puhkumme siis itseluottamusta ja olemme valmiit kohtaamaan vastustajamme reilun pelin hengessä, voitto Nizzaan.

Seuran golf-mestaruuskisaan harjoittelu ei ole vielä yhtä hyvässä mallissa, sateet ovat tehokkaasti estäneet viimeistelyn, rangella ja chippaamassa on käyty, joten  olemme toki luottavaisia.

Talossa on taas harrastettu kirjeiden kirjoittelua, tällä kertaa hissin peiliin oli kiinnitetty lappu, jossa meidän ymmärryksemme mukaan valitettiin joidenkin lasten leikkineen hissillä. Täyttä varmuutta asiasta emme saaneet, mutta arvelemme ehkä hissin ajelleen tyhjänä ja pysähdelleen kerroksissa, jos joku on painellut nappeja huvikseen.  Jos näin on, ymmärrämme huolenaiheen, hissi ei todellakaan kaipaa mitään ylimääräistä ajelua, kun ei pysy muutenkaan kunnossa. Seuraavana päivänä oli ilmestynyt uusi lappu, jossa kysyttiin, mistä lapsista on kyse. Sen jälkeen ei ole ollut lappuja, emmekä ole kuulleet asiasta mitään, mutta totuushan on, että Henkka yhtenä päivänä vahingossa kosketti hississä hissin nappuloita kääntyessään ja hissi saattoi kulkea kerrosten väliä miten sattuu meidän lähdettyä pois. Muuten, tänään tullessani hissillä alakerran nuorimies tuli samaan hissiin ja  kysyi, olemmeko lomalla. Sanoin että olemme olleet koko talven mutta en huomannut sanoa, että tämän viikon jälkeen lähdemme, joten hissi saa meidän puolesta olla rauhassa. Nyt vaan sormet ristiin, että hissi pysyy tämän viikon kunnossa, jotta saadaan tavarat mukavasti alas autoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti