lauantai 9. maaliskuuta 2013

Latte

Ei menty pizzalle vaan sataman itärannalle Le Marlin ravintolaan, jossa on käyty pari kertaa ennenkin. Taas oli palvelu erittäin ystävällistä, ruoka hyvää ja ravintola pieni ja viihtyisä. Söin kalaa, kipa ankan rintaa ja alkuun molemmille kampasimpukat salaattipedillä. Suosittelemme lämmöllä. Ilma oli kiva verrattuna sitä seuraaviin päiviin.

Todella tylsiä sadepäiviä peräjälkeen. Ei edes petankia päässyt pelaamaan, satoi kovasti. Onneksi silloin tällöin näkyy golfia TV:stä. 

Lauantai oli sateinen aamusta lähtien. Kävin hakemassa patongin, Nice Matinin ja Kipalle croissantin. Onneksi päätettiin lähteä Latteen ostoksille. Satoi kuin saavista koko matkan. 
Kauppa oli täynnä kuten aina kun siellä olemme käyneet. Mukaan tarttui proscuitoa, kieltä, parmesania, pastaa kahdesti, vihanneksia, hedelmiä, viiniä ja viinaa calvadosin ja absolutin muodossa. Olen siellä finlandiaakin nähnyt. Hinta kaikesta hyvästä 100,12€. On halvempaa kuin Ranskassa. Suomessa jo viinit ja viinat olisivat maksaneet tuon. Miksi kaikki on niin kallista Suomessa, verot?
 Yllätykseksemme paluumatkalla sade hellitti ja nyt paistaa nice Nizzan aurinko poutapilviseltä taivaalta. Toivotaan parasta. Kyllä nyt onkin satanut kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti