keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Roomasta Riminille

Italiassa(kin) on hyvät tiet rakennettu sinne, missä ei ole liikennettä, eli lähdimme Roomasta suoraan itään kohti Adrianmeren rantaa hyväkuntoista moottoritietä, ja liikenne oli suomalaisittainkin väljää. Edellispäivien hektiseen menoon verrattuna suorastaan olematonta. 

 Matka Riminille oli suhteellisen pitkä, ja mukaan mahtui monenlaista. Rannikolla moottoritietä palveluineen uusitaan ja levähdysalueen parkkipaikat oli katettu aurinkopanelein, kenties huoltoasema ja ravintola saivat niiden avulla tarvitsemansa sähkön. 

 Poggio Bernissä olimme 5 vuotta sitten, emme oikein muistaneet tietä, mutta kyltit näyttivät Poggio Berniin ja I Tre Re löytyi. Tulimme päivää aikaisemmin kun muut golfkurssilaiset ja seuraavana päivänä ennen muiden tuloa oli aikaa tutustua Riminin vanhaan kaupunkiin. Sen jälkeen pari päivää menikin tiukasti golfin merkeisssä, aamiaisen ja illallisen välillä siis golfataan ja vastaavasti nukutaan. Tiistaista muodostui yllättäen vapaapäivä, aamulla satoi ja koko päiväksi oli luvattu sateista, vaan eipä pitänyt paikkaansa, aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta tällä hetkellä. Toivottavasti sade ei siirtynyt huomiseksi. Sää on kuitenkin eilisestä viilentynyt.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti