lauantai 19. huhtikuuta 2014

Golfia Riminillä


Tiistai siis oli ennustuksia parempi, aurinkoinen päivä. Ajoimme Cattolicaan ja sieltä rantaa pitkin takaisin. Lomalaisia oli jo liikkeellä, turistibusseja ja rantakadun hotellien parkkipaikoille oli liikennettä. Huvisatamien lisäksi näimme paljon kalastusaluksia, mutta aika yksitoikkoiselta rantakatu näytti, hotellit toiselle puolella ja rantakahvilat toisella puolella, hyvin tasaista eikä paljon puustoa ollut. Matkalle osui myös isoja hylättyjä komplekseja eikä taida olla kiva, jos oma hotelli on tällaisen vieressä.

Nyt ovat tämän viikon golfit takanapäin, ryhmä lähti Suomeen ja uusi ryhmä tuli paikalle. Pari tuulista ja aika viileää päivää, perjantaina lämmin aurinkoinen päivä ja nyt lauantaina sataa. Tuttuun tapaan viikon voitti se meistä, joka ei paljon pelaa eikä varsinkaan harjoittele, kakkosena samalla pistemäärällä, mutta huonommalla takaysillä, se toinen. Kolmanneksi tulleella oli yksi piste vähemmän. Epäilys kuitenkin on, että ryhmän nestori, joka täyttää tässä kuussa 94 v., olisi voittanut, niin vakuuttavasti hän pelasi, mutta hän ilmoitti alunalkaen keskittyvänsä harjoittelemaan ja pelaamaan eikä pisteiden laskemiseen. Perjantain scramblen voittikin sitten hänen joukkueensa (jossa siis toinen meistä pelasi, ja toinen sitten toiseksi tulleessa ryhmässä). Mutta hyvillä mielillä kaikki olivat, ja saanen maistaa palkinnoksi saadusta viinipullosta. Ehkäpä joidenkin golf-ystävien kanssa nautimme sen kesällä.
Hotellin ravintolassa vietimme keskiviikkona italialais-suomalaista iltaa, ruoka oli seudulle tyypillistä (vihanneskeittoa, papusoppaa, pastaa, kinkkua, makkaroita) ja musiikki suomalaista. Perjantaina läksiäisillallisilla oli tarjolla pääruokana lihaa tai kalaa ja kaikki ottivat kalaa. Vihanneksia ei ole juuri nähty, aamupalalla on sentään ollut tomaatteja. Italialaiset näyttävät aamupalaksi nauttivan makeita leivonnaisia, talon emäntä leipoo ne itse. Pöydässä on myös makeisia, mm. suklaata.  Tänään saadaksemme vihanneksia menimme läheiseen kylään syömään kasvispizzat, ei me listalta oikein muuta kasviksiin viittaavaa ymmärretty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti