tiistai 8. huhtikuuta 2014

Golfia, ruokaa ja nähtävyyksiä

Aloitimme golfin varovaisesti lauantaina kiertämällä 9 väylän Executive kentän. Aikamoista sähläystä oli varaamisen, maksamisen ja oikean paikan löytymisen kanssa, mutta pelaamaan päästiin ja toiset pelasivat paremmin kuin toiset. Parkkipaikalla kiireinen italialainen yritti ajaa vasemmalta ohi juuri kun vapaa kolo ilmaantui meidän kohdalle, mutta siitäkin selvittiin. Ei uskaltanut jäädä ihan lähettyville. Kentän merkinnät olivat tietysti olemattomat, onneksi muut ryhmät viittilöivät meitä oikeisiin suuntiin ja itse asiassa kenttä oli aivan riittävän hyväkuntoinen ja mielenkiintoinen meille. Viikonloppuna green feet ovat kalliimpia, ja päätimme pelata 18 reiän Champion- kentän vasta maanantaina. Illaksi varasimme pöydän läheisestä Rustica -ravintolasta, he hakivat ja toivat takaisin, ruoka oli hyvää ja paikka oikein mukava.
Aamulla herätimme hämmästystä respassa ostamalla lisää kahvia (huoneistossa on kapseli-kahvinkeitin), olimme ostaneet 10 x 2 kapselia maistaaksemme, onko kahvi kelvollista (Lavazza) ja oli se. Elikä ostimme 20 x 2, ja tänä aamuna saman verran lisää.
Sunnuntai-aamuna läksimme siis kohti Tivolia, ja puolen päivän retki siitä kehkeytyi. Supermarketista herätimme kassahenkilössä hilpeyttä, ostokset käsittivät runsaasti puna- ja valkoviiniä, 2 l maitoa, 18 kananmunaa sekä kanan. Kanan kokki laittoi uuniin kasvispedille ja hyvää oli.

Tänään oli sitten vuorossa 18 reikää, aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Jälleen toiset pelasivat paremmin kuin toiset, mutta ihan mukavaa oli. Takaysillä väylälle ilmestyi eteen pallo, ja jotain foren suuntaistakin taisi kuulua, oltiin kuitenkin onneksi vielä aika kaukana paikasta.  Miehet ilmestyivät näkyviin ja kohteliaasti pyytelemään anteeksi englanniksi niin, että mekin ymmärsimme  ja suomalaisiahan he olivatkin.

Peli hyytyi hiukan loppua kohden, siirtymät oli aika pitkiä ja lämmin sää teki tehtävänsä. Puolessa välissä pidimme kuitenkin kunnon kahvitauon, näytti olevan tapana täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti