keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Niitä näitä

Tiistaina taas golfaamaan. Eikä päivää ilman ranskalaisten outoa pysäköintiä ja liikennekäytöstä. Tässä saisi ajaa koko ajan keskisormi pystyssä kuten Kipalle tehtiin Italiassa pari vuotta sitten kun olin liian kipeä ajamaan. Tuntui kuin se olisi italialaisten tervehdys ulkomaalaisille. Kun meidän piti kääntyä Provencalen golfkentälle oli sisäänajotielle poikittain parkkeerannut nainen autollaan ja puhui kaikessa rauhassa kännykkäänsä. Ohi ei päässyt ja painoin torvea, koska olin jo hieman kääntynyt sisäänajoon päin. Eukko katsoi kun lehmä uutta veräjää ja jatkoi kaikessa rauhassa puheluaan. Torvesin lisää ja sitten yksi vastaantuleva ääliö Mersullaan survaisi meidän välisestä pienestä raosta, peilit olivat kolista. Torvesin tollolle naiselle ja näytin käsimerkkejä, että häivy. Sitten vasta alkoi jotain mennä jauhojen sekaan kun älysi hieman siirtyä, että pääsimme parkkipaikalle ja pelaamaan.
Kipa teki kovaa tulosta toisella väylällä eli parin pitkällä vitosella ja vielä viimeisellä nelosellakin. Minulla meni tasaisen kehnosti, mutta sain sentään kohennettua parilla väylällä kokonaissaldoa siten, että nyt pitäisi saada bogit pareiksi ja parit birdieiksi.
Tänään kävimme katselemassa Lafayetten valikoimia perjantaista asiakasiltaa varten. Kipalle takkia ja joululahjoja lapsille. Takkien koot olivat tietysti Kipalle vääriä, joten ei mitään ostettu, mutta menemme kait sitten perjantaina. Kahvilassa Lafayetten vieressä tarkkailtiin sitten katuvilinää expressokupillisten verran kuten usein ennenkin. Eilen ja tänään oli oikein mukava ja lämmin aurinkoinen sää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti