maanantai 14. marraskuuta 2011

Golfia Opio-Valbonnessa

Soitin aamulla kentälle varatakseni ajan 18 reiälle. Rouva kertoi, että oli mahdollista pelata vain 9 reikää, koska taka ysi oli remontissa. Otin ajan 11.29 ja lähdimme matkaan. "The Working Girlsien" Pique Nique paikalla ei ollut nyt yhtään tyttöä. Paikka on tien varrella, joka vie A8 moottoritielle. Syy selvisi heti. Tien toisella puolella oli poliisipartioita sakottamassa moottoritiellä ylinopeutta ajaneita. Yleensä tyttöjä on piknikillä kaksi-neljä asiakkaita odottamassa. Aika outo paikka, mutta varmaankin tarvitsijoiden tiedossa. Tyttöjen ammatin harjoittaminen estyi kun poliisit harjoittivat omaa ammattiaan.
 Myöhemmin lounasta syödessä selvisi, että Opio-Valbonne pistetään kiinni jo ylihuomenna koko talveksi kenttäkorjausten vuoksi. No yhdeksän reiän kierros oli minulle helpotus, koska peli kulki kurjasti, mutta kurjuutta kesti vain 9 reikää eikä täyttä 18. Kipa luonnollisesti pelasi paremmin, mutta ei kuitenkaan niin hyvin kuin edellisellä kerralla rankkasateessa kilpailtaessa. Silloinkin peli sateen vuoksi keskeytettiin 9 reikään.
Lounas oli sitten aivan omaa luokkaansa. Alkuun sormenpaksuisia graavilohipatukoita marinoituina ohuiden perunaviipaleiden päällä ja maukas sekavihersalaatti. Pääruoaksi kolme kohtalaisen kokoista lampaankyljystä, kurpitsapyrettä, haudutettua fenkoolia, pieni peruna ja grillattuja kirsikkatomaatteja. Todella maukas lounas. Harmi, että kenttä menee kiinni, vaikka ravintola ei menekään, niin ei ole paikkaan mitään järkevää syytä tulla vain syömään. 
Lounaalta golfkauppaan, jossa olemme kanta-asiakkaita ja saamme 15% alennuksen kaikista ostamistamme golftarvikkeista. Palloja molemmille, Kipalle sukkia, pussillinen tiitä ja golfkäsine minulle. Vanhin on kulumassa puhki ja uusi on jo ajettu sisään, että varahanskaksi ostin.
Iltaa vietimme TV:n tietokilpailujen ja täytettyjen paprikoiden parissa. Hyvät ilmat jatkuvat, joten huomenna uudet seikkailut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti