maanantai 28. marraskuuta 2011

Manifestasion des taxis

Lähdimmepä taas pelaamaan Provencaliin. Heti A8 moottoritien sisääntulossa oli ongelmia. Ei näin tähän aikaan koskaan ollut. Bouchon (ruuhka) jatkui kilometritolkulla ja ihmetelimme misssä on vika. Poliisiautoja meni sireenit päällä ohi ruukassa ja ruuhka senkuin jatkui, neljällä kaistalla. Ei ole koskaan ollut näin ennen tähän aikaan? Kävelyvauhtia ja hieman nopeampaa ja taas kävelyvauhtia. Kilometritolkulla etteenpäin ja ihmettelyä. Tiiaiaika lähestyi uhkaavasti. Juuri ennen Sofia Antipolisin risteystä helpotti ja näimme syyn ruuhkaan. Satoja takseja oikella kaistalla ajamassa 40km/h, ja ikkunassa lappu En Greve, eli lakossa. Ranskalaista lakkoilua!!?
Ehdimme kuitenkin ajoissa pelipaikalle, koska lakkoilijat jatkoivat lakkoaan risteyksestä Nizzaan päin.
Kyllä on sanottava, että päivät eivät ole veljeksiä. Pelasin huomattavasti paremmin kuin edellisellä kerralla. Kipa kylläkin vielä paremmin.
No takaisintulo olikin sitten yhtä prkltä. Hissi oli taas, ne marche pa, eli ei kulkenut. Uusin reitti on yksi kerros maanalta -4 kerroksesta -3 rappusia ja sitten -3 nollaan rautakaupan hissillä ja kiertäen talon, oman portaikon kautta seitsemänteen kerrokseen. Aika paska homma. Onneksi oli hermoja lepuuttavaa juomaa.
Illalla nautimme täytettyjä paprikoita Beaujolaisis Morgonin kanssa. Viinillä on ainoa yhteys uuteen viiniin rypäle, joka on Gamay ja viini on todella viiniä verrattuna noveauhon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti