tiistai 6. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivä ja aikaisemmin tapahtunutta

Perjantaina oli kovin epävakaista ja meillä satoi vielä 10.40, joten emme lähteneet petanqueen. Harmi sillä tänään kuulimme , että pelaamassa oli ollut 10 urhoollista ja pitsa oli ollut hyvää ja kotiin joutui pyörimään, että sillä lailla sokerista tehdyt Ahlbomit. Emme sitten viitsineetkään lähteä perjantai-iltana Lafayetteen vaan vietimme koti illan.
Kävimme lauantaina 3.12 Saint Donatissa pelaamassa par kolmoset. Sain kolme paria ja muutaman bogin, joten yhteistulos parani hieman. Kipa taisi taas pelata paremmin.
Sunnuntaina sitten kunnostauduimme menemällä Weingeister tuttujemme kanssa vanhaan Venceen lounaalle. Olivat hypänneet koneeseen ihan extempore ja olivat vain pitkän viikonlopun Cannesissa. Mukava vanha kaupunki ja he osuivat kertomallemme parkkitalolle meitä vastapäätä vaikka eivät kiireesssään sitä huomanneetkaan. Kännykällä tavattiin. Ravintola oli oikein kiva pieni pienellä kujalla. Olimme ainoat, mutta sitä paremmin meitä palveltiinkin. Kävi pieni virhe, sillä pääruoaksi tilattu kolme St. Pierre filettä ja yksi Couillages St. Jaques oli kääntynyt päälaelleen eli saatiin Pierreä yksi ja kampasimpukoita kolme. Olivat jo vaihtamassa annoksia kun sanoimme, ettei tarvitse. Kaikki me pidämme myös kanpasimpukoista varsinkin kun nyt niissä oli coral (mäti) mukana. Siitä kiitokseksi saimme maistaa heidän Marc'iaan. Kyllä ruoka laski!! Huimaa ainetta.
Maanantaina käytiin kauppoja ja ostettiin ja vaihdettiin golfkenkiin uudet ruusukkeet. Älkää kertoko muille golfaajille, sillä keskiviikkona on kisat.
Tiistaina 6.12 oli kuinkas muuten niin itsenäisyyspäivän lounas Juan les Pinsissä, mukavassa rantaravintolassa,jonka pressukatto paukkui aika lailla kovassa tuulessa, mutta ruoka oli hintansa arvoista ja todella hyvää. Kana oli vaihtunut riistapadaksi, mutta ei haitannut ketään. 
Cap 3000'ssa minä sain hankittua minulle kauko-ohjattavan helikopterin ja.. älkääs naurako kun olin lapsi ei ollut edes kauko-ohjattavia autoja vaan "sähköjohtoja perässään vetäviä", jollaista minulla ei ollut vaan olipa naapurin pojalla. Ei mulla ollut potkulautaakaan vaan olipa toisella naapurin pojalla ja... no olkoon. Kun saan siihen ladattavat paterit ohjaimeen, kopterin akku ladataan tietokoneella, Pistän haisemaan ja laskeudun paljon paremmin kuin Pip Pip ukko Lagaf Just le Pricessä Ranskan televiossa. No saimme lapsille lahjoja kopterin lisäksi.
Itsenäisyyspäivää juhlimme aperoiden ja oikean sampanjan kanssa. Ei liikaa, sillä huomenna on kisa. Siitä myöhemmin.

1 kommentti:

  1. Mäkin olen haaveillut tommosesta helicopterista. Yritän sitä aina ostaa verukkeella että se tulee Cosmolle. Cosmo on kuulemma kuitenkin liian pieni vielä helicopteri pilotiksi.

    VastaaPoista