maanantai 10. joulukuuta 2012

Iloisia Pareja


Selvähän se, että hissi oli edelleen rikki. Mutta karmein totuus paljastui 0-kerroksen sisäoven ikkunasta. Seitsemännen kerroksen rouva pyysi muita omistajia painostamaan yhdessä Syndikaattia jopa maksujen lopettamisella. Syynä se, että on ilmoitettu, että hissiä ruvetaan korjaamaan vasta 18. joulukuuta eli yli viikon kuluttua. No me lähdimme golfaamaan kun ensin menimme Briconarin hissillä -3. ja sieltä kierreportaita -4. 
Kierros oli  vaihteleva ja sain 3 Paria ja Kipa yhden mutta paransi kahdella väylällä. En enää viitsi merkata kuin Parit ja Birdiet, viimeksi mainittuja ei vielä ole tullut tänä syksynä, mutta Pari- väylillä yritän vain Birkkua. Kierros meni reilusti alle kahden tunnin, koska kukaan ei hidastellut edessä ja kentällä ei ollut kovin paljoa pelaajia. Kahvit ja leivokset päälle ja kaupasta hyvin vähän koska ne jouduttiin kantamaan. Minä kannoin viinipänikän.
Kun pääsin vaikean astmani vinguttamana kuusi kerrosta kierreportaita ylös ja avasin ovea tuli samassa kerroksessa vanhempi pariskunta ulos ja mies kysyi urheilinko. Minä sanoin nousseeni portaat ja nainen kauhisteli tilannetta, yli viikko ilman hissiä. Puhelimme asiasta jonkin aikaa ja menin sisään soittamaan vuokraemännälle, joka ei tiennyt asiasta mitään. Sanoin, että jos aika pitää paikkansa joudumme muuttamaan viikoksi hotelliin. Hän lupasi selvittää asian. Näiden talvien aikana 4 kpl on hissi aina ollut useasti rikki. Kerran saatiin jopa puoli kuukautta alennusta. On kait parasta ruveta etsimään uutta asuntoa, sillä tuntuu siltä, että kiinteistöä hallinnoiva yhtiö ei edes halua saada hissiä kuntoon vaan korjauttaa sitä mahdollisimman halvalla, joten korjaajatkin ovat kyllästyneet, kun eivät saa laittaa laitetta kerralla kuntoon. Tämä olisi aivan mahdotonta Suomessa. Eihän toimiva hissi voi olla rikki kerran kahdessa viikossa, varsinkin kun kiinteistö on 7 kerroksinen ja nolla kerros kahden kerroksen korkuinen ????!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti