tiistai 6. marraskuuta 2012

Tuulekasta golfia


Maanantaina kävimme katsomassa Provencalissa ja oli liian märkää autolle, joten Kipa hakkasi  kolme koria rangella. Ajoimme kotiin syömään  läheisen Casinon kautta, varattuamme tiistaille ajan 11.40. Muutoin kaunis mutta tuulinen päivä. Aamulla tuli suruviesti Tallinnasta. Eräs pitkäaikainen ystävämme oli kuollut sunnuntaina. Surullista, hieman vanhempia ja omanikäisiä alkaa lähteä.
Tiistaina oli pelipäivä. Mukanamme oli Saksassa asuva japanitar, joka puhui jollain tavalla englantia mutta myös saksaa. Oli saksalaisen kanssa naimisissa ja 5 viikon lomalla täällä. Pelasi hyvin ja sanoi, että Japanissa maksaa kierros 150€, huh huh. Kehui myös Finnairin nopeaa reittiä Japaniin. Meillä meni kehnosti ja muistelimme kaiholla kierrosta nyt syksyllä, jolloin molemmat löimme 3 paria.
Söimme mainion vasikanleikkeen, Plat du Jour, ja jälkkärit. Kävimme myös katsomassa Grand Bastidessa ja siellä sai vain kulkea manuaalisilla kärryillä. Sateiden jäkeen ei saanut kuin kantaa. Rupee olemaan jo märkiä jaksoja, mutta huomenna menemme taas, sillä tuulesta huolimatta on ollut lämmintä ja kaunista.
Kipa on onnistunut tänä syksynä jo kerran lähtemään ulko-ovesta avaamatta sitä uudelleen, hakemaan jotain tai katsomaan jäikö joku päälle. On muuten aika turhauttavaa seistä hissin vieressä ja odottaa koska rouva saa asiansa hoidettua.
Nafta on muuten halpaa meidän asemallamme Promenaden
 varrella , 1,376€, vai mitä se oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti