sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Tuomisten ostamista


Lauantaina lähdimme kävelemään Promenadea pitkin vakituiselle kahvipaikallemme hieman ennen Gambettan risteystä. Hyvät kahvit ja kävelemään Gambettaa, joka on todella saanut jo alussa kasvojen kohotuksen. Epämääräiset poissa ja mukavat paikalla. Tarkoitan baareja ja ravintoloita. Risteykseen rakennetaan huippuasuntoja, paikkaan, jossa oli vuosia ränsistynyt halli. Jatkoimme Rue de Francea kauppaan, josta sai tuliaisherkkuja. On todella hyvä kävellä monen kuukauden pahan keuhkoputkentulehduksen jälkeen. Keukot toimivat todella hyvin, eivät kirnua.
Ostimme paljon marsipaanihedelmiä, sokeroituja hedelmiä ja Calissoneja kotiin vietäväksi, laskukin oli 68€. Kotiin kävely oli edelleenkin kuin unelma useiden kuukausien pahojen yskimisten jälkeen. Jipii!!!!!!!!!!!!!!! 
Sunnuntaian menimme hyvän ystävämme kanssa syömään Cannesiin. Ennen tapaamista kävimme autopesulla nr3 ja saimme Suomen pölyt pois. Tuttu Italian Cafe tarjosi taas parastaan. Oli tosi hyvät rognonit ja simpukat, päälle Cafe Gourmand. Viiniä meni vain lasi per person, eli ranskalaisittain. Kaunis päivä ja mukava matka. Illalla enemmän viiniä. Ei kuitenkaan pulloa enempää.
Huomenna golfaamaan!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti