tiistai 20. maaliskuuta 2012

Vasemman jalan varpaan uusimmat seikkailut Nizzan sairaaloissa

Tiistaina aamulla taksiin ja kohti L'Archet 1. Siellä neuvottiin viidenteen kerrokseen, joka ei ollut oikea, joten menimme neljänteen, josta ohjattiin kuudenteen eli sinne mistä lähdimme. Rupesi jo hieman risomaan, mutta kun respan ihminen pyysi anteeksi, ettei katsonut ensikerralla kunnolla paperiani ja ohjasi saman kerroksen ilmottautumispisteeseen, niin lauhduin. Pisteessä otettiin tiedot ja 23€. Odottamaan puoli tuntia, sitten läheiseen tutkimushuoneeseen tökittäväksi. Taas epäiltiin kirurgisia toimenpiteitä, vaihdettiin side ja lähetettiin takaisin St. Roch'iin. Sinne taksilla, ilmottautuminen ja odotusta. Nuori mies ohjasi meidät tutkimushuoneeseen kun kysyin saako vaimo tulla mukaan ja sain myöntävän vastauksen. Petille makaamaan ja side pois. Taas tutkitaan ja kysellään. Miestohtori totesi, ettei näytä enää kovin pahalta ja määräsi keskiviikkona poliklinikan vastaanotolle sidettä vaihtamaan. Uutta sidettä laitettaessa oli yleisönä kolme sairaanhoitajaa? Eikö ollut muuta tekemistä, ja Kipa heitettiin ulos. Olisihan Kipa osannut sen siteen vaihtaa kun oli jo kerran maanantaina sen tehnyt, mutta oltiin sitä mieltä, että mennään aamulla, jotta päästään 12,30 lounaalle. Ihan varmistuksen vuoksi.
Taksissa Roch'iin huomasimme, että tarkastuskäynti siellä oli määrätty 19.04, jolloin toivottavasti olemme jo Suomessa, vai onko tuo huono ennusmerkki tuo päivämäärä. Roch'in tohtori neuvoi jättämään sen voimaan, joka ei kovin paljoa rauhoittanut, vaikka oli aikaisemmin varvasta tutkiessaan todennut, ettei se pahalta enää näyttänyt.
Risteilyä sairaaloiden välillä näyttää jatkuvan. Miksiköhän ei voida kaikkea tehdä samassa paikassa kysyy vasemman jalan varvas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti