lauantai 10. maaliskuuta 2012

Paris-Nice

Perjantaina pelattiin Petanqueta. Meidän 2x3 miehiset joukkueet pelasivat 3pallolla mieheen, joten lopussa palloja sitten olikin snadin ympärillä 18 kpl. Molemmat joukkueet voittivat 13. pisteeseen pelatut pelin, joten mukavasti meni. Kahdentoista tykinlaukaus tuli juuri kun olimme lopettaneet. Sitten kaikki kantapaikkaan kaljalle ja viinille. Meitä oli taas lähes kaksikymmentä eli kolme kisapaikkaa. Lähdimme Canneslaisen Lassen kanssa syömään  vanhankaupungin Safari ravintolaan ja samalla varmistin, että sunnuntain tilaukseni 16 hengelle oli voimassa ja olihan se. Ravintola oli aurinkoinen ja sisältäkin mukavan tuntuinen ja ruoka hyvää, joten rotaryt avec voivat hyvin tulla.
Lauantaina tuli sitten 17,30 aikoihin ensimmäinen pyöräilijä Magnan kohdalle ja ypö yksin. Ajatteli, että onkohan hän edes kilpailussa mukana kun muista ei näkynyt vilaustakaan. Mutta kait oli koska perässä ajoi vahvasti poliiseja ja muuta joukkoa moottoripyörillä, autoissa ja skoottereilla. Mitä noita eteppiloppuja on katsellut TV:stä niin aina on ollut suuri joukko pyöräilijöitä loppukirissä maaliin saakka. Nyt oli kovin toisin. Seuraava kilpailija tuli vasta lähes 10 minuutin kuluttua ja hänkin yksin vahvassa poliisisaattuessa. Pääjoukko(= Peloton) tuli vasta 3 minuuttia hänestä ja perässä kymmeniä autoja katoilla lähes kymmenen pyörää. Sitten taas minuutti pari ja toinen peloton . Sitten lähdettiinkin jo kotiin. Huomenna on kait vielä jonkunlainen mäkikisa. Promenadilta Monacoon päin, joka on satamasta lähtien yhtä mäkeä. 
Keskipäivällä lähdetään Rotareja vastaan ja pidän neuvonpidon kentän kahvilassa, koska itsepäiset ranskalaiset eivät avaa respaansa sunnuntaina ennen klo 14.00. Kun ryhmä tulee jo 12.10 ei ole mitään järkeä mennä hotellin eteen vetelehtimään tunniksi. Kipa sanoi, että siinähän ehditään jo varastaa kaikkien matkatavarat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti