sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Rotaryt avec

Tulivat tasan klo 12.00 eli 15 minuuttia etuajassa 14 henkeä 8 rotaria osa vaimoineen. Vein neljä henkeä hotelliin ja loput tulivat taksilla.
Illalla kävelimme vanhaan kaupunkiin Safariin  syömään ja sain tarjoilijoilta pienen paheksunnan kun olimme puoli tuntia etuajassa, koska pöydät eivät olleet aivan valmiit. Osoitin erittäin suurta ymmärrystä asialle ja pyysin kauniisti ranskaksi anteeksi, joka kelpasi. Olivat kuitenkin hieman otettuja, kun itsepäisesti puhuin ranskaa vaikka, yksi yritti hiukan englantia. Osasivat kuitenkin äidinkieltään, sillä sain sitä mitä olin tilannut. Jopa toisen pullon viiniä, Kipa oli piiiiitkän pöydän toisessa päässä. Tarjoilu sujui kuitenkin mainiosti ja ruoka ja viini olivat hyvää. Jopa yhdessä sovittu nokakkain olevien laskut pelasi ja niin saimme 8 laskua, sillä mekin Kipan kanssa olimme nokakkain vaikka 8m päässä toisistamme. Kävelimme yhdessä ulos vanhasta kaupungista ja me menimme N5 kotiin. Osa ystävistämme aikoi kuitenkin juoda vielä bideellisen punkkua, en oikein tiedä mistä sellaisen saisi klo 22.00 Nizzasta.
Jos oli Lufthansan koneessa mielenkiintoinen kapelimestari ohjaamassa olematonta sinfoniaorkesteria, niin tässä nattibussissa oli kaveri kuulokkeet korvilla naisensa vieressä tekemässä lähes näkymätöntä street dance showta. Kädet kävivät ja vartalo pyöri, mutta ei sentään tippunut lattialle. Me jouduimme Magnan kohdalla poistumaan, joten en koskaan nähnyt shown loppua, vaihtia kyllä oli. Nyt otan pienen yömyssyn klo 23.00 tätä kirjoittaessani ja sitten nukkumaan. Säkki Chardonney on liian hyvää. Hyvää yötä Bonne Nuit. Nukkumaan!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti