keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Saint Donat golfia

Panen bägin mailoineen myyntiin. Tuli vain 17 bogipistettä, jolla heikensin tuntuvasti joukkueemme keskiarvoa, jota Kipa taas kohotti 30 bogipisteellään, melkein riitti korvaaman mun surkean tuloksen. Nyt oli taso liian korkea Kipalle. Viiniä ei tullut. Keijo sai vaimon tilaaman punaviinipullon. Paras oli 34 ja kolme seuraavaa 32. Lounas oli herkullinen. Kokonainen Dourade vihannesten kanssa ja kahden suklaan mousse kahvilla. Mukavaa yhdessäoloa.
Takaisin ajaessamme alkoi melkein heti A 8:lla bouchon, joka mateli kävelyvauhtia. Tietiedotukset kertoivat digitaalisesti onnettomuudesta. Ohi ajoi sireenit päällä palo-, poliisi-, sairas- ja hinausautoja käyttäen kapeaa huoltokaistaa. Kun ohitimme paikan, vauhtia oli taas totutut vähän yli 110km/h, kuten klo 17.00 A8:lla normaalisti on. Ei siis tarvita muuta kuin yksi kolmesta kaistasta poikki, niin "korkki" (bouchon) on valmis, vaikka ei olisi ruuhka-aikakaan.
No Keijo lupasi, että kuun vaihteessa järjestetään vielä golfkilpailu Grande Bastidessa, joten en vielä myykkään mailojani. Katsotaan sen jälkeen tilannetta uudestaan, vai heitänkö koko roskan vesiesteeseen ja vetäydyn luostariin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti