maanantai 13. helmikuuta 2012

Golfia Biotissa, Petankia eipä paljon muuta

Tortaina 9. päivä Kipa valitsi tottakait golfin Cap d'Antibesin kävelyn sijasta. Golfpeli oli aikaisemmin Provencalessa yhteisesti sovittu. Meitä oli kuusi suomalaista eli kolme ja kolme. Oma pelini sujui vain 8 bogipisteen verran etuysillä mutta 16 takaysillä. Mitähän olisi tullut jos olisi ollut yksi ysi lisää. Ilma oli kaunis ja lämmin niin, että jouduin/sain pelata paitahihasillani muutaman viimeisen väylän.


Perjantain Petanque olikin sitten taas extremeä, kun tuuli vei snadia miten sattui, ja joku väitti sen vaikuttavan omiin heittoihinsakin, kun menivät sinne tänne. Tuuli oli hetkittäin aivan posketon, ja kun ilman lämpökään ei ollut kuin muutaman asteen, oli tunne kuin pakkassäällä. Mistraali näytti taas tapansa. Pelit keskeytettiinkin poikkeuksellisesti ennen Nizza linnoituksen perjantaista tykinlaukausta ja kipitimme vakio kuppilaamme. Ei olusille vaan tällä kertaa kuumalle viinille, vaikka joku ehdottikin, että oluet lämmitettäisiin. Kuuma viini olikin sulattava vaihtoehto ennen kotiinlähtöä.


Lauantai ja sunnuntai olivat niin tuulisia ja kylmiä, ettei oikein ulos kiinnostanut mennä, mitä kaupassa ja postissa käytiin. Tänään maanantaina piti lähdettämän St. Donatiin kiertämään harjoituskenttää, mutta kun mittarissa oli aamulla -1C ei oikein sytyttänyt. Päivän mittaan kylläkin parvekkeen mittari kipusi 20C:een ja kaupparetkellä ei tuntunut yhtään huonolta, jopa lämpimältä. Tulee kait se kevät Nizzaankin, varsinkin kun karnevaalit alkavat jo perjantaina ja kummityttö perheineen tulee kylään sunnutaina.
Onkin aika jo kolmen viikon kylmän jakson jälkeen lämmitä ja kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti