sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kulinarismia II

Suuntasimme sunnuntairetkelle kohti Cap d'Antibesia tarkoituksena tutustua hiukan etukäteen seuran kävelyretken maisemiin. Totesimme, ettemme ole sielläpäin koskaan liikkuneetkaan. Ilma tuntui kuitenkin niin kylmältä, ettei ulkoilu  innostanut. Ajoimme takaisinpäin ja päätimme nauttia sunnuntailounaan jossain Antibesin paikkeilla. Jätimme auton Ponteilin parkkipaikalle ja lähdimme katselemaan mahdollisia ravintoloita. Valitettavasti kello oli juuri 12 eli  ravintolat  vielä tyhjiä, joten mitään johtopäätöksiä ei voinut tehdä asiakkaiden perusteella hyvästä ruuasta. Näimme kuitenkin  kahden naisen menevän sisään jostain ovesta ja päätimme seurata heitä.   Kuten tällaisessa tapauksesssa yleensä, jonkinlainen yllätys on odotettavissa. Viimeistään laskun tullessa. Paikka osoittautui hienoksi kalaravintolaksi, hyvä palvelu, erinomaisia ostereita ym., upeat asetelmat meren antimista ja nauttimamme turbot, ilmeisesti piikkikampela, kasviksineen oli todella hyvä. Samoin jälkiruuat, suklaafondant oli miellyttävästi kohtuullisen kokoinen, tuulihatut, niitä oli monta. Ravintola oli likimain täynnä, enemmistö asiakkaista hiukan varttuneempaa väkeä. Seinillä oli valokuvia kuuluisuuksista ja ravintola on nimeltään Albert 1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti