keskiviikko 22. helmikuuta 2012

karnevaalit


Niinhän siinä sitten kävi kuten pelättiin. Nooran ja vanhempiensa tulo Nizzaan ei onnistunutkaan  sunnuntaina. Syynä oli tällä kertaa lakko Frankfurtissa. Yöpyivät lentokenttähotellissa Helsinki-Vantaalla ja viettivät tylsän päivän Vantaan "humussa".Illalla uusi yritys ja onnistunut 23.10 tulo Nizzaan maanantaina. Onneksi Kaitsu oli saanut vaihdettua paluun lauantaille niin saamme kait kolme uutta suomalaista pelaamaan petankkia.
Hotellin varauksen jatkaminen ei sitten käynytkään kuten elokuvissa. Tyttö sanoi, että jatko pitää tilata saman tilauspalvelun kautta kuin alkuperäinenkin. No niin tehtiin tiistai aamuna, jolloin he myös kirjoittautuivat hotelliin. Respa oli yöllä kiinni ja minulla oli aikaisemmin haettu avain ja koodi ulko-oveen, joten pääsivät nukkumaan. Hotellilla oli kuitenkin alkuperäinen tilaus päivää lyhyempi kuin meidän tilausvahvistus ja sotku oli selvä, koska nyt uusi yksi vuorokausi ei ollut tytön tilauspapereiden mukaan vanhan tilauksen jatko, vaan väliin jäi yksi päivä. Asia ei ottanut selvitäkseen ja muutin ranskan englanniksi ja tyttö soitti varauspalveluun Selitti aikansa puhelimeen ja antoi luurin mulle edelleen ranskaa puhuen. No toisessa päässä kaveri kysyi ranskaksi, että puhunko englantia ja pyysi minua selittämään tilanteen. Hän sanoi, että hänellä oli oikea alkuperäinen ja jatkotilaus, joten hänen mielestään asia oli OK. Tytöllä ei vielä ollut jatkotilaustakaan. Mies selitti sitten asian tytölle, jolta sitten kysyin ranskaksi oliko asia nyt selvä. Hän myönsi kovin hämmentyneen näköisenä näin olevan. Ei tainnut selvitä asia tytölle.
Me jatkoimme rantaravintolaan lounaalle kun pikkuneiti halusi simpukoita ja ranskalaisia, joita sitten melkein kaikki söivätkin . Tumi valitsi maukkaan vihannesvokin, joka oli mausteisempi ja sopi hänen thaimaalaiseen ruokaperinteeseensä paremmin.Yritin saada tähän myös videon karnevaaleista mutta en millään onnistunut. Kone heitti aina herjaa, että videon lataamisessa tapahtui virhe. Kertokaa jos tiedätte mitä pitäis tehdä sillä videossa vaikka onkin otettu Nokian viimeisellä N- sarjan kännykällä on laatuvärit ja kuva (12MP).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti