torstai 16. lokakuuta 2014

Jo Nizzassa


Olemme olleet jo kohta viikon Nizzassa. Matkalla kaikki meni hyvin kuten olette lukeneet. Alkuun päivät olivat täällä sateisia ja ukkosta oli aamuin öin ja iltapäivisin. Nyt on jo kotiuduttu ja tänään käytiin ensimmäisessä golfkisassa suomalaisten kanssa. Kenttä oli meille uusi ja meitä oli varoitettu, ettei se löytyisi helposti edes navigaattorilla. No, meidän uudessa citikassa on sellainen ja edellispäivänä lähdettiin katsomaan, löytyykö.  Vaikeuksien kautta puolentoista tunnin ajelun jälkeen sinne löydettiinkin. Kartturi tunnusti myöhemmin, että kun navista ei löytynyt oikeaa kadunnimeä, hän laittoi määränpääksi vähän samalta kuullostavan. Kohteeseen päästyä todettiin, ettei siihen golfkenttää mitenkään voisi sijoittaa. Grassessa toki oltiin. Uusi määränpää ja siellä oli sitten jo viitat kentälle.  Paikan  koordinaatit naviin ja kotiin.
Tänään sitten paikka tietysti löytyi, mutta Grassen aamuruuhkan vuoksi aikaa meni puolitoista tuntia kuten eilen etsimiseenkin ilman ruuhkia. Olimme kuitenkin lähteneet kotoa jo klo 7.00 pimeässä ajamaan, joten klo 9.00 olimme valmiit starttiin. Monilla oli auto ja kentän hoitaja kävi kertomassa, että vain teillä sai ajaa. Eli  lähes sama kuin olisi kävellyt koko reitin, kylläkin vain yksi tai kaksi mailaa kädessä. Vaikka kuinka yritti sijoittaa pallon tien viereen se ei onnistunut läheskään aina, joten väylän yli pallolle ja takaisin, pätkä ajoa ja sama uudelleen. Joskus onnistui niin hyvin, että pallo meni tien toiselle puolelle eli metsään, joten se siitä pallosta.
Välillä saatiin edellä menevät kiinni. Olivat pitkälle lyöviä suomalaisia, siis myös pitkälle metsään ja palloja etsittiin ajan kanssa, oli varmaan rahaa kisassa normaalikisan lisäksi. Kyllä mullakin palloja hukkui, mutta yksi birkku tuli 25m, putterilla pitkälti fore greeniltä lyötynä. Muusta ei sitten kannata puhuakaan.
Birkkupulloakaan ei ollut eli piti ottaa kaverin pullosta, huh huh.
No ruokailun jälkeen palkintojen jaossa perhe sai lohdutusta kun parempi puolisko mestarigolfari Kipa lunasti naisten sarjan kolmannen palkinnon, hienon punaviinin. Huomenna petanque kuten aina perjantaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti