lauantai 12. lokakuuta 2013

Petanqueta ja sielun ruokaa



Perjantain petanque olijoillekin harjoitusta lauantain koviin kisoihin. Meille se oli kireä peli, joka hävittiin kovin pienellä erolla. Kotona käytiin syömässä ja vaihtamassa vaatteet ja sitten klo 16.00 alkavaan Finnairin seniorilaulajien konserttiin. Meitä kuulijoita oli n. 40 henkeä, kokemuksen mukaan olisi mahtunut vaikka sata. Konsertti oli upea ja sekakuoro soi kauniisti tilassa, jossa laulamme aina ennen joulua Kauneimmat Joululaulut. Seuran tarjoilu oli maistuva kuten aina, kiitos. 
Lauantaina sitten katsomaan Mandelieuhun pohjoismaista petanque kisaa. Kovin kireiden kisailujen jäkeen selvisi, että Suomi kait hävisi voittaneelle Tanskalle vain puoli pistettä ja tuli toiseksi viime vuoden kolmannen sijan sijasta. Hienoa!!!!!!!! Outi niminen henkilö oli kuulemma paras naispelaaja. Pohjoismaalainen kyseli onko Outi naisen nimi, höh. En muuten tiedä miten paras naispelaaja valittiin, mutta seurasin yhden hänen ja miehensä pelin ja uskon, että valinta osui oikeaan. Kyllä pelikaverikin kilkkaili hienosti pisteitä Suomelle, mutta hän onkin mies eikä voinut olla paras naispelaaja. Piukkojen Paikkojen viimeinen repliikki oli kuitenkin "Kukaan ei ole täydellinen".
Ennen kotiinpaluuta kävimme ystävämme kanssa syömässä mulleja, veimme hänet kotiin ja tulimme Nizzaan täysin tuntemattoman Casinon kautta. Päivä on lämmin ja aivan pilvetön taivas antoi mahdollisuuden mukavaan päivään. Nyt kahvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti