keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Paikat ja ruuat III Alba


Gardalta ajettiin Baroloon, jossa pieneltä torilta ostettiin tryffelimakkaraa ja toistakin lajia sekä kaksi pulloa Baroloa vuodelta 2007. Sitten suunnattiin Albaan, jossa viime syksynä käytiin seuran kanssa tryffelimarkkinoilla. Suunnistusvaikeuksien kautta löydettiin hotelli, jossa viime syksynä yövyttiin ja sieltä löydettiin vanhaa kaupunkia kiertävälle tielle.
Eräällä parkkipaikalla odottelin kun Kipa kävi infossa ja tilasi hotellin läheltä ja vanhan kaupungin rajalta. Kun löysimme paikan ja ihan läheltä myös parkkiruudun kävimme tutustumassa paikkaan. Hotellissa oli 6 huonetta yksi eli meidän sisäpihalla ja 5 toisessa kerroksessa, josta parvi ja ovet antoivat myös sisäpihalle. Paikan nimi on Cortiletto D'Alba ja osoite on Corso M. Coppino, 27.
Jännä paikka siinä mielessä, että kun söimme illallista sisäpihalla oli huoneemme ovi 4 metrin päässä pöydästämme, joten kotiin ei ollut pitkä matka.
Ehdimme hyvin ennen illallista käydä vanhassa kaupungissa tryffeliostoksilla, kahvilla ja jäätelöllä sekä lounaan korvaavilla olusilla, joiden lisäksi saimme lautasellisen pikkupurtavia leipiä ja pizzan palasia. Näyttää olevan paikallinen kiva tapa.
Illalliseksi otimme menut a 25€, jotka olivat kahta alkupalaa lukuunottamatta erilaiset. Alkupalojen jälkeen tuli erilaisia pastoja sitten pääruoka, joka onneksi oli kohtuullisen kokoinen ja jälkiruoka sekä kahvi. Mielestämme hyvinkin kohtuullinen hinta herkullisista ruuista, viinit tietysti lisäksi mutta mineraalivedet kuuluivat hintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti