sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Vihdoikin pelaamaan


Erittäin hyvän aamiaisen jälkeen lähdimme etsimään TAAS golf-kenttää. Tämä oli jo kuudes, joten saas nähdä onnistuuko. Ajettiin navin mukaan, mutta pian jo ihmettelimme kovin metsäistä ja "keskellä ei mitään"- maisemaa. Epäiltiin navia, koska se tai me oli tai kait me olimme sekoilleet muutamia kertoja ja "olet perillä"- tieto tuli paikassa, jossa emme olleet perillä ainakaan siellä missä meidän piti olla perillä. Jatkoimme kuitenkin ajoa ja kuinkas ollakaan olimme perillä siellä missä meidän pitikin olla perillä eli golfkentän parkkipaikalla. Hienoa navi.
Me sitten kysymään erinomaisella saksallamme että, että saako pelata autolla 9 reikää ( loch). Täti riemastui ja sanoi, että jawohl ja paljon sen lisäksi, mistä Henkka ymmärsi osan ja Kipa naturlich, joten maksua ja pelaamaan. Auto ja kaksi kertaa 9 reikää 90€ ei ole paha hinta. Kun kiersimme ne yhdeksän, huomasimme,että auto oli paikallaan. Oli todella mäkistä maastoa. Ystävällinen herraseurue päästi meidät jopa kolmannella reiällä ohitseen. Ohitus sujui suhteellisen tyylikkäästi, mikä ei aina onnistu. Emme nähneet heitä sen jälkeen. Kenttä oli hyvässä kunnossa ja leveät väylät.
Klubilla söimme hyvät salaatit ja sitten kohti Travemundea. Oli kahdet pitkät STAUt tietöiden vuoksi ja parit lyhyemmät. Laskimme, että niihin kului kaksi tuntia. Olimme kuitenkin  niin ajoissa, että ajoimme Travemunden keskustaan, minä söin matjesit ja Kipa parsaa lohen kanssa. Satamassa olimme jo 21.30. 
Näimme kuinka viereinen Bemari, Belgian rekisterissä, pengottiin läpikotaisin poliisin ja tullin voimin. Homma kesti yli tunnin ja kaikki luvut moottorista ja rugosta tarkastettiin ja matkatavarat pengottiin. Mitään ei kai löytynyt, koska viranomaiset poistuivat. Sitten jo lähdettiin laivaan yli tunnin myöhässä ja hytissä olimme vasta 00.30. Klo on nyt 02.00 Saksan aikaa ja taidan mennä nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti