keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Matkalla tapahtunutta ja lisää golfkenttiä

Päätimme ajaa Belgian kautta syystä, että olimme lukeneet jostain, että siellä pikaruokaa tarjoavat Frites- kioskit meidän nakkikioskien tapaan. Aiemmilla Belgiassa käynneillä emme olleet tällaiseen tutustuneet lainkaan. No, ihan kioskia ei osunut reitin varrelle, mutta eräässä pikkukaupungissa huomasimme Frites Snack kyltin pääkadun varressa ja samassa kadun varrella oli parkkipaikka. Tavalliseen tapaan aioimme ensin ajaa ohi, koska eihän meille ikinä satu parkkipaikkaa silloin kun sitä tarvitaan, eli paikassa täytyy olla jotain kieroa. Parkkipaikka häviää juuri samalla hetkellä ilmaan, vajoaa maan alle tai jotain muuta outoa tapahtuu. Mutta pysäköitiin nyt kuitenkin ja työnnettiin maksuautomaattiin joitakin 20 senttisiä. 2x Fritit iso annos 2,20,  2x majoneesiannos, 2x pieni lihavarras , 2x  pieni olut, kaikki yhteensä 15 euroa. Listalla oli paljon muutakin kuin frittejä, ja annokset näyttivät todella suurilta.
Ehdittiin vielä suklaapuotiin ja ranskaksi ostettiin pieni laatikko suklaata. Auto oli pysynyt  paikallaan.

Majoituimme Monheim am Rhein nimiseen kaupunkiin Wald hotelliin. Kuvittelimme hotellin sijaitsevan keskellä metsää, mutta se olikin kaupungin laidalla, toimisto- ja teollisuusalueita. Toki metsä alkoi melkein portailta, kun lähti metsän suuntaan. Hotelli oli kansoitettu työmatkalaisilla. Istuimme kaikessa rauhassa tietsikan ääressä kun pöydän vieressä oleva ovi aukesi ja miehen pää kurkisti sisään. Olimme niin hämmästyneitä, ettei millään kielellä irronnut mitään, mies selitti vuolaasti jotain saksaksi ja vetäytyi omalle puolelleen. Muutaman hetken päästä kuulimme, että ovi laitettiin lukkoon. 

Monheimin lähellä oleva kenttä on 9-reikäinen, ja siellä oli aamulla aika paljon porukkaa. Näytti aurinkoisessa ja lämpimässä aamussa oikein hyvältä. Autoja ei ollut käytettävissä ja vaikka esitin Kipalle, että kierrä vain niin odotan, ei lähtenyt. Kenttä oli kuitenkin mielestäni täynnä juuri Kipan ikäisiä tai vanhempia naisia. Ehkä Kipa epäili, että kierroksesta tulisi pitkäveteinen.

Joten jatkoimme matkaa. Kotalaisen ajon jäkeen kokeilimme yhtä Flair Hotellia, joka oli kuitenkin täynnä, joten soitimme ja ajoimme toiseen, jossa olimme jo aikaisemmin olleet. Illalla hyvää saksalaista valkoista parsaa.  Pollessa golfkenttä n. 18 km päässä, joten aamulla pelaamaan. Luvassa on lämmin päivä.

Pelin jälkeen sitten Travemundeen ja laivaan, joka on Vuosaaressa lauantai- aamuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti