sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Takaisin kylmään pohjoiseen

Niinhän siinä kävi, että toinen meistä lähti Palsista kultamitali kaulassa. Se toinen ei ollut se, joka osallistui tunnollisesti opetukseen ja harjoitteli ohjeiden mukaisesti ja joka muutenkin säntää golfkentälle aina, kun mahdollista. Onnea voittajalle! Voitto oli niukka, piste takaysillä enemmän kuin toiseksi tulleella, samat bogipisteet.
Lähdimme Palsista aurinkoisessa ja tuulisessa säässä, heti Pyreneiden ohi päästyämme tuuli edelleen hurjasti, mutta aurinko jäi taakse ja ilman lämpötila pienessä tihkusateessa +9 astetta. Äkkiä villapaitaa päälle. Ei oikein huvittanut poiketa missään, vaan päätimme ajaa ennen Lyonia olevaan, lähellä Vienneä sijaitsevaan Bellevue-hotelliin, jossa pari vuotta sitten yövyimme. Ruoka on erinomainen, isäntäväki ystävällinen, huoneet modernit ja siistit, ja tietysti hieno näkymä Rhonelle. Auto saadaan halliin vastapäätä. Baarissa majailee talon kissa.





Pääruoka on muuten ankanmaksaa ja kateenkorvaa.
Nyt olemme majoittuneet sitten  samaan hotelliin kuin keväällä pari vuotta sitten. Tällä kertaa vahingossa ja yllättäen, vasta päästyämme hotellin L'Auberge des Marronniers D'Arc eteen muistimme olleemme täällä aiemminkin. Sunnuntai-iltaisin monet   ravintolat ja pienet hotellit ovat kiinni, meidän ekavaihtoehto osoittautui olevan kiinni. Olemme lähellä Dijonia, päivällä söimme välipalan ja joimme kahvit erään kansainvälisen pikaruokaketjun paikassa, ja nyt odottelemme hotellin ravintolan aukeamista. Muistelemme myös täällä olevan oikein hyvä ruoka, tämä on kalaravintola. Täällä on modernit, varsin pelkistetyt huoneet motellimaisesti omalla sisäänkäynnillä ja auto oven edessä pihalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti