torstai 18. huhtikuuta 2013

Golfia, golfia, golfia

Nizzasta lähdettyämme yövyimme Ranskan puolella Sigeanissa, Sainte Anne, pieni rauhallinen majatalo lähellä moottoritietä uneliaassa kylässä. Huoneet ovat pienet ja vaatimattomat, mutta riittävät yhden yön majoittumiseen, isäntäväki on ystävällinen ja ravintolassa hyvä hinta-laatusuhde. Espanjaan ja Palsiin onkin sitten mukavan lyhyt ajomatka, teimme matkalla kierroksen tarkoituksena käydä Dalin kotimuseossa. Maisemat oli hienot ja viittojakin oli kiitettävästi, mutta lopulta päädyimme parkkipaikalle, jossa oli kyllä viitta museoon, mutta ei tietoa, kuinka pitkä kävelymatka. Ihan lähellä emme havainneet mitään museonnäköistä ja kun ei oltu huomattu selvittää etukäteen aukioloaikoja (lounasaika alkoi lähestyä) päätimme jättää museon väliin. Matkalla oli outo tienpätkä keskellä ei mitään, mutta ainakin neljässä kohtaa oli working girlsit passissa odottamassa asiakkaita. Kummallinen paikka on oltava jossain turistioppaassa, koska miten sinne muuten eksyy niin, että tyttöjen kannattaa siellä päivystää. (Siellä kyllä joku satama on ja rantakaupunkeja)
Nyt on sitten pelattu kaksi päivää Safojen opissa. Toinen meistä on ihan uupunut ja toinen puoliksi. Eilen oli Henkan bunkkeripäivä, edellispäivänä Kipan. Tänään videoidaan ja toivottavasti opit pysyvät mielessä.  
- Keskiviikko oli vapaapäivä, ja tänään taas golfia. Toisella menee paremmin kuin toisella. Paljon on opittavaa. "Titta på bollen, det kan vara den sista gången du ser den". Aurinkoista hyvää säätä. Muuta aktiviteettia: auto pestiin lähikylässä, automaatti 5 euroa. Ja unta ei tarvitse odotella. Huomenna loppukisapäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti