maanantai 1. huhtikuuta 2013

Gurmeeta


Pääsiäislounas Parcour-ravintolassa 

Päätimme juhlistaa pääsiäistä hyvällä ruualla. Siispä petankin harjoittelun jälkeen kohti Faliconia. Olimme varanneet pöydän kolmelle, ja olimme paikalla heti 12 jälkeen, koska petankin harjoittelu jäi lyhyeksi. Barlan parkkihalli nimittäin ei ollut auki, mitä emme tietenkään tienneet, ja ranskalainen luova parkkeeraaminen ei meiltä tällä kertaa onnistunut. Onneksi olimme ajoissa, koska meille varatun pöydän vieressä oli koira. Olen joskus aiemmin kirjoittanut koirien ja gurmee-ruuan keskinäisestä liitosta, joten siitä ei nyt sen enempää. Toinen pöytä järjestyi kaukana koirasta, ravintola täyttyi kokonaan.
Kuvan kylmä alkuruoka (Amuse Bouche oli pieni lohirulla, 1. alkuruoka (lämmin)  viiriäistä) oli ehkä mieleenpainuvin annoksista,  tuoreista herneistä tehty keitto, ravun pyrstöjä, keskellä sitruunavaahtoa, tummat on mietoa chorizo-makkaraa. Kuva ei täysin tee oikeutta annoksen väreille. Kaikki annokset olivat tietysti herkullisia, pääruuaksi lammasta rapeassa kuoressa (kuori vaikutti ihan hapankorpulta rakenteeltaan), ja jälkiruoka suklaafondant, jossa tuoreita vadelmia.
Tuli tieto, että toinenkin seuran mestaruuskisan kilpailu on peruttu märän kentän vuosi. Tylsää. Nyt jännätään peruuntuuko petankikin sateen vuoksi perjantaina. Kirottu märkä kevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti