torstai 31. tammikuuta 2013

Alkuviikkoa ja Kipa Suomeen


Maanantaina kävimme rangella ja ajoimme kiertoteitä kotiin. Kuten sanoin Mimosat alkavat hiljalleen avautua.
Tiistaina oli Nizzassa ensimmäinen kahvilatapaaminen ja osanotto olikin runsasta yli 30.
Keskiviikkona toiveiden kanssa Provencaleen, mutta liian märkää autolle joten rangella kolme koria ja lounas ravintolassa. Suomalaisia ilmestyi englantilaisvieraansa kanssa viereiseen pöytään ja juttua riitti.
Torstaina se sitten tapahtui. Ystäväni oli tarkoitus tulla 10 päiväksi Nizzaan, mutta hän sairastui ja matka jouduttiin peruuttamaan. Kipan matka Suomeen kuitenkin toteutui ja tänään vein hänet kentälle. Tuntui kovin oudolta ajaa autoa yksin kun olimme olleet lähes vuoden kuin paita ja peppu. Mitä nyt minä kävin viime keväänä Brasiliassa 12 päivää ja Kipa Turkissa pelaamassa viikon.
Saas nähdä miten aika 16pv kuluu ja illat ovat kyllä pitkät. Rupean kait puhelemaan itsekseni. Mua saa sitten pyytää mukaan joka paikkaan jos vain seura kiinnostaa, eli syömään, golfaamaan yms. Huomenna bouleen ja saan kahvilaan unohtuneen hattuni,( se ei muuten ole pipo vaan aito itävaltalainen ranskassa valmistettu Louden lippis, joka ostettiin kolme vuotta sitten Ranskasta) aina niin ystävällisiltä kavereiltamme. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti