torstai 17. tammikuuta 2013

Mutagolfia

Säätiedot paranivat, ja torstaiksi oli luvassa aurinkoa, siis kohti Biotia. Olemme kadehtineet C-portaassa asuvia toimivasta hissistä, emme todellakaan olleet vahingoniloisia, kun sekään ei toiminut. Kulman ympäri, hissillä -3 kerrokseen ja siitä kävellen -4. Matkaan oli kuitenkin lähdetty hyvissä ajoin ja luottavaisina käännyimme moottoritielle vain todetaksemme, että se on täydellisesti tukossa, bouchon 11 km! Vilkuilimme kelloa ja edelleen vakuuttelimme toisillemme lähteneemme hyvissä ajoin. Vihdoin oikea liittymä, siitä ulos ja  toinen meistä "tiesi", miten päästään hiukan oikaisemaan ympyräkierroksilta. Ajettuamme pitkän matkaa takaisin Nizzaan päin  päätimme siirtyä rantatielle, jonne onneksi pääsimme ilman tavanomaisia eksymisiä. Tässä vaiheessa oli jo muutakin puhetta kuin vakuuttelua ajoissa olemisesta. Ehdimme kuitenkin hyvin mukaan.
Peli sujui hyvin, kiitos kaikille pelikavereille mukavasta ja kannustavasta seurasta. Yö oli ollut superkylmä ja osaksi oltiin talvigriineillä, jokunen tiiauspaikka oli lumen ja jään peitossa (hiukan liioittelua).  Kenttä oli  kostea  ja erityisen mutainen. Mutaa kertyi kengänpohjiin kilokaupalla mikä lisäsi liukastumisvaaraa, kärryjen vetäjillä pyöriin kertyvä muta teki kärryt tosi raskaiksi ja autoilu oli suorastaan vaarallista, kun renkaat olivat sileinä mudasta. 
Väsyneinä, mutta onnellisina (Henkka voitti arvonnassa) palasimme  kotiin. Henkan olkapää kipeytyi 10 väylällä ja sitten jouduin jättämään joka toisen väylän väliin ja kuitenkin käsi oli kipeä kotiin tullessa.
Hissi ei muuten lupauksista huolimatta toiminut lauantainakaan. Ilmoituslaput oli kyllä poistettu. Silläköhän hissi korjaantuu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti