keskiviikko 9. tammikuuta 2013

tapahtumia


Perjantaina tietysti pelattiin iloisesti petankia ja juotiin kaljat. Olusien aikana oli sovittu Biotin peluusta ja ilmottauduimme lauantaiksi. Peli -ilma oli aivan mahtava ottaen huomioon tammikuun alun. Aurinko paistoi täydeltä terältä ja ainakin minä jouduin pelaamaan suurimman ajan pikeepaidassa, oli niin lämmin. Mielestäni minulla meni huonosti, mutta Kipa väitti etuysin menneen 18 bp. Väliäkö sillä meillä oli hauskaa ja aurinko jopa kuumotti kipeätä olkapäätä. Kolme naista pelasi edellämme ja me ukot 4 kpl perässä. Jäimme hieman jälkeen toisella reiällä kun jouduimme onkimaan tyttöjen palloja ojasta, mutta toisella puoliskolla saimme lähes kiinni. Taidamme Kipan kanssa pelata jatkossa Biottia kisana ja minä oikein keltaisilta. Provencalissa mulla on lähes kaikki reiät birdiä vailla vain toinen on 6 ja 6. on 5. Toinen on par 5 ja toivottoman pitkä. Vaatii 4 täydellistä lyöntiä ja huippuputti, jotta saa parin. Kuutonen on täysin mahdollinen mutta pää munaa aina yhden lyönnin, joten se siitä. Olen nyt huomannut, että jos on kyseessä tärkeä lyöti munaan sen aina. Se on päästä kiinni. Yhdellä naisistamme oli synttärit , joten lauloimme hänelle viini- ja olutpalkalla. Sitten tulikin valitettavasti kylmempi kun aurinko laski ja lähdimme kotiin.
Sunnuntai meni kotona toipuessa ja hissin pitäessä pahaa meteliään. Maanataina meteli jatkui, emmekä käyneet ulkona kun Kipa pelkäsi,että jäämme hissiin, enkä halunnut tallustella kahdeksaa kerrosta. Ei ehtinyt kuitenkaan hajota sillä tiistaina lähtiessämme Provencaleen se ei metelöinyt ja oli tullut ilmoitus, että hissi on poissa käytöstä ensi viikolla kolme päivää. Ensimmäistä kertaa oikein ilmoitus. Tulisikohan nyt kuntoon jopa muutamaksi kuukaudeksi. Epäilen neljän vuoden kokemuksella.
Keskiviikko, eli tänään on alennusmyyntien Soldes alkamispäivä. Niitä ei ole pitkin vuotta kuten Suomessa vaan pari kertaa vuodessa ja alennukset ovatkin kovat, 60-40% ja hyvää tavaraa. Kipa ei ole vielä tullut, mutta ajattelin valmistella kahvia kun ostin patongin kanssa kaksi tuoreviikunaleivosta, näyttivät turhan hyviltä. Suomessa ei syödä kuin erittäin harvoin leivoksia. Täällä ne ovat todellä hienoja ja niitä on runsaasti erilaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti