perjantai 26. lokakuuta 2012

Golfaten


Sunnuntai ja maanantai menikin sitten laiskotellen. Tiistaina ja keskiviikkona ja torstainakin pelattiin. Sää oli helteinen ja kaunis joka päivä. Tiistaina ja keskiviikkona syötiin klubilla hyvät lounaat. Keskiviikkona pelasimme ranskalaispariskunnan kanssa. Mies oli Air Francen lentäjä ja kysyi mitä kieliä puhumme ja minä ranskaksi että suomea, ruotsia, saksaa, englantia ja vähän ranskaa. Siihen hän vastasi, että hänkin puhuu englantia, saksaa ja vähän ranskaa kun on ranskalainen.
Torstaina ajoimme vielä golfkauppaan ja ostimme 18 palloa hukattavaksi ja Kipalle uuden käsineen (kuinka niitäkin kuluu) ja sukat. Sitten jatkoimme Galimariin ja ostimme Henkalle Sportissimo Eau de Parfume, joka on jo kolmas vuosien varrella.
Kotiin ajaessamme totesimme "Working Girlsien" palanneen tien laitaan. Onkohan lama menossa ohi, pörssi ei sitä tunnu tunnustavan, vaan on kovasti punaisella.
Tänään näyttää kovin sateiselta ja ennusteet kertovat ilman viilenevän jopa 10 astetta. Ei varmaankaan kuin ohi menevä ilmiö, sillä yleensä täällä on lämmintä myös marraskuussa. Petanki taitaa jäädä väliin mutta vanhaan kaupunkiin lähdemme ostamaan salaattiöljyä erikoiskaupasta ja ehkä syömään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti