sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Ääniä kunnallisiin vaaleihin


Lauantaina saimme aikaan jopa 7 hengen jonon äänestyspaikalla ja virkailijat sanoivatkin, että tänä vuonna äänestäjiä on yli 100 eli tuplamäärä edellisiin vaaleihen verrattuna.
Poliisien paljous keskustassa ei ollut vaalien eikä katamaraanien kilpailun syytä, vaan huhu kertoi, että Holland ja sisäministeri olisivat kaupungissa osallistumassa nuorisojengin murhaaman poliisijohtajan hautajaisiin. Poliiseja oli kyllä paljon, että kait se juttu piti paikkansa. Äänestyksen jälkeen oli kahvin vuoro Jean Medicinin varrella. Nyt kuitenkaan ei meidän vaki paikassa, jossa normaalisti väijyimme. Se oli järkytykseksemme kiinni, remontti??
Jouduimme kadun toiselle puolelle, jossa kylläkin on parempi kahvi kuin aikaisemmalla väijypaikallamme.
Toinen järkytys, joskin onneksi väliaikainen, oli Boulangeriemme kiinninnäisyys ja rakennustelineet sen edessä. Onneksi sen kiinninnäisyys ei kestänyt kuin viikon, mutta se järkytti kyllä kovasti mielenrauhaamme, sillä Casino aukesi vasta puoli yhdeksän aamulla, eikä sen patonki ollut yhtä hyvää kuin leipomossa, josta sai joskus jopa lämpimän Baguetin ja lauantaisin Kipalle Croissantin sekä Nice Matinin viikon TV ohjelmineen. 
Nyt sunnuntaina paistaa taas aurinko, kuten on tehnyt jo monta päivää ja parvekkeella on auringossa 31C. Uima-altaassa ui nainen edestakaisin eli on lämpimänpää kuin normaalina suomalaiskesänä.
Ensi viikolla on enemmän aikaa panostaa golfin pelaamiseen kun ei ole muuta tiedossa kuin perjantain petanque.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti