tiistai 2. lokakuuta 2012

Ensimmäinen golf Nizzaan tultua



No niin. Lähdettiin sitten Le Provencaleen pelaamaan ja kun kysyin Kipalta eikös se ollut ensimmäinen "golfristeys" niin Kipa, että ei vaan toinen siinä isossa alamäessä Grasseen. No niin mentiin vaikka kovasti kummastalin kun minun mukaani piti olla ensimmäinen. No sitten kierreltiin takaisin mutkien kautta kun Kipakin tunnusti erehtyneensä. Ei tarvinnut sanoa, että olet oikeassa kuten aina niin harvoin. No löytyihän kenttä ja parkkipaikka täysin tukossa. Outoa klo 11.00 aamupäivällä!??
Ostettiin Green Duo -kortti, joka on voimassa huhtikuun loppuun ja jolla saa toisen henkilön puoleen hintaan. Aika oli 11.40. Tanskalaispariskunta pelasi kanssamme ja oli ilo pelata kun pelasimme paremmin kuin he, no ei nyt sentään. Olivat hauska pariskunta ja yhteisen ymmärryksen vuoksi puhuimme sujuvasti englantia yritettyäni pari kertaa ruotsiksi ja saatuani " kuuma peruna suussa" vastauksen tanskaksi, josta en ymmärtänyt sanaakaan.
Meidänkin peli meni vähän hakuseen, jos meni heidänkin ja herran sähkökärryä korjailtiin , vaimo potkaisi akkua, vähän väliä. Takaa tuli valkoisilta lyövä korealainen, joka asui kait Monakossa rekisterikilven mukaan. Päästimme ohi ja mies löi 300m metrin päästä lipulle ja birkun. Hyvä, että meni ohi. Taisi olla ammattilainen ainakin kahdessa lajissa. Jälkeenpäin näin auton ikkunassa tarran "Karate Club Monaco". Ei näyttänyt kylläkään ilkeältä ja kiitteli kovasti kun  päästimme ohi. Kiltti karateka.
Läheiseen Casinoon mentiin ostamaan juotavaa kun oli auto mukanaja painavat niin paljon, vedet, ja kotiin kahville. Nyt ovat täytetyt paprikat uunissa ja rose jääkaapissa ja osin mahassa. Muuten Working Girls eivät olleet työpaikallaan. Onko lama todella näin kammottavan paha??
Toinen asia on huomio siitä, kuinka siistiä ja vaurasta Saksassa oli. No kait myös Sveitsissä mutta mitä siitä näki, kun ulkona oltiin pilvessä ja rankkasateessa ja muut ajat tunnelissa kuten Gothard 29 km. Italia ja Ranska ovat valitettavasti jo välimerellisiä hälläväliä maita, joten roskaisuus, perseaukisuus ja koiranpaskaisuus näkyy. Viimeisen hotellin parkkipaikalla Italiassa oli jokin italialainen koira haistattanut paskat meidän vasemmalle takarenkaalle ja tietysti kussut päälle. Liikenne on myös toista kuin Saksassa, jossa autoilijat aina pysähtyvät kun joku aikoo mennä suojatien yli. Kipakin joutui väärälle puolelle katua minua odotellessaan, kun oli liian lähellä kadun reunaa, eikä enää kolmannen auto pysähdyttyä kehdannut olla ylittämättä katua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti