sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Matkan ruokia

Ensimmäinen matkapäivä päättyi gourmet-illalliseen. Tarjolla olisi ollut myös tryffelimenu, mutta emme kuitenkaan sitä ottaneet. Keittiön terveiset antoivat ymmärtää mitä tuleman pitää, pikkuruisen pasteijan sisällä juustoa, ankanmaksa-cupcake ja hyytelöity bouillabasse. Henkan cupcake päätyi viinilistan takakanteen, mutta paikan madame tuotatti nopeasti tilalle uuden annoksen. Alkuruoka toiselle ankanmaksaa ja toiselle kampasimpukkaa, bataattisoseen ja viinivaahdon kera. Saattoi siinä olla jotain muutakin. Väliruuaksi sorbetti vin chaudista.  Pääruuaksi toiselle kahdella tapaa valmistettua hummeria ja toiselle lammasta, roseepaistettuna ja pinta oli pyöritelty kuivakinkun muruissa.  Tässä vaiheessa aloimme olla jo täynnä, ja kun juustovaunu vyöryi esiin, toinen jätti sen väliin, toinen maisteli pikku palat vuohenjuustoja. Jälkiruuaksi ananas carpaccio ja sen jälkeen vielä muutama makea konvehti ja olimme valmiit yläkertaan nukkumaan. Madame kysyi, mihin aikaan haluamme aamukahvit ja muistutti kellojen siirrosta, eipä muistettu lainkaan. Syötiin siis aamupala klo 9, perusranskalainen, madame kysyi, haluammeko juustoa tms., mutta olimme jo etukäteen päättäneet syödä makean aamupalan, mehua, hedelmiä, jogurttia, marmelaadia ja tietysti patonkia ja croissantia maitokahvin kera. Illallinen oli  52 euroa/nenä, hummerista piti maksaa 10 euroa lisää. Aamiainen 10 euroa/henkilö.  Erinomainen hinta/laatusuhde.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti