sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Lämmintä ja kaunista

Tullessa oli pilvistä eikä tuntunut lämpimältä. No, ei haittaa, lämpimiä vaatteita on mukana, eiköhän tässä pärjätä. Maanantaina lähdimme bussilla rautatieasemalle hakemaan autoamme ja suuntasimme ruokaostoksille, joten säätilasta ei vielä tehty enempiä havaintoja. Tiistaina käytiin kahvilassa, bussilla ja raitiovaunulla mennen tullen, kahvilassa oli kyllä mukava istua ulkona auringossa. Keskiviikkona suunnattiin golfostoksille, nyt on uusi sinivalkoinen kevyt kantobagi.  Matkalla mentiin Grand Frais:hen ostamaan vihanneksia ja kotona syötiin lounas (kalaa) terassilla, oli mukavan lämmintä. Torstaina lähdettiin tutkimaan autolla ympäristöä ja eksyttiin tietysti, aikaa kului ja päädyttiin CAP 3000, jossa maistettiin syksyn ekat osterit. Kaupassakin käytiin taas, nyt luulisi riittävän.  Perjantaina ei jaksettu petankkiin, ei kyllä ollut kuuliakaan, mutta reipastuttiin niin paljon, että iltapäivällä suunnattiin Biotiin pelaamaan. Onneksi oli varattu kylliksi aikaa menomatkaan, harhauduttiin jossain käännöksessä ja jouduttiin kiertämään pitkä matka. Tietöitä on joka paikassa ja kyltit ei aina osu silmiin. Golfkentällä lämmin aurinkoinen iltapäivä yllätti, tällaistahan täällä kuuluu lokakuussa olla, tuntui, ettei koko kesänä pelattu kotona näin lämpimässä säässä, oli suorastaan kuuma. Peli sujui suhteellisen ripeästi, pelaajat tuntuvat Biotissa pelaavan milloin mitäkin väylää ja poistuvat yllättäen, joten tällä kerralla ei tarvinnut juuri odotella. Paluumatka kesti sitten vieläkin kauemmin kuin menomatka, ei eksytty, mutta onnettomuuden takia tie oli tukossa ja istuttiin puolitoistatuntia jonossa. Ei oikein osattu mennä toiselle reitillekään, olisi ehkä pitänyt noudattaa neuvoja mennä Promenadille, mutta kun  joka paikassa on tietöitä ja ruuhkaa. Oltiin kotitiellä juuri auringon laskiessa. Lauantaina viininmaistajaiset Antibesissa suomalaiskaupassa ja näin on viikko kulunut aurinkoisessa Nizzassa, laiskasti lepäillen. Maistettavana oli Alsacen viinejä ja ostettiin kaksi kuivaa rieslinkiä ja yksi pinot gris.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti