perjantai 15. helmikuuta 2013

Syömisiä


Lauantaina sitten käytiin syömässä puutarharavintolassa, jossa pidettiin kolme vuotta sitten itsenäisyyspäivän lounas. Ihan oli yhtä hyvää ja paikka viihtyisä. Sitten haeskeltiin öljytäytteistä sähköpatteria toiselle rouvista kun keskuslämmitys oli ollut rikki jo viikon ja parilla patterilla ei oikein pärjännyt kun niistäkin toinen oli lainapatteri.
Keskiviikkona kävin ostamassa 19. päiväksi karnevaaliliput Massenalle kun Noora tulee kylään. Hän on kyllä jo kolmena vuonna osallistunut karnevaaleihin, mutta on 10 vuoden innokkuudella yhä kiinnostunut. Myös keskiviikon Bataille des Fleures- kulkueesta käydään keräämässä komea kimppu kukkia kuten viime vuonnakin. Kerroin Nooran isälle puhelimessa väärää tietoa, etteivät rannalla olevat ravintolat olisi auki mutta pääsimpä  lounaalle turisti officea vastapäätä olevalle rannalle. Mainingit olivat pitkiä, mutta tuulta ei juurikaan tuntunut. Erinomainen kala-annos tuli syötyä. Taas yritin saada tähän kuvaa, mutta ei millään onnistunut. Joku saisi opettaa. Ehkä Kipa. Tulee muuten huomenna, luojan kiitos.
Perjantaina heitettiin taas kuulaa ahkerasti ja oli tarkat pelit vaikkei tuloksista uskoisikaan. Eka meille 3/13 ja sitten muille 4/13 eli me kait sitten voitettiin pisteellä??
Lähdin kävelemään satamaan päin ja menin lounaalle Fjordiin, jossa olin halunnut käydä jo aikaa sitten. Ihan hyvä paikka. Graavilohta, silliä, lohi pateeta,bliniä ja iso uuniperuna kermaviilin ja graavilohipalasten kanssa. Mukana pullo Lapin Kultaa ja Jubileums Akvaviit 6cl. Hieno lounas. Kannattaa käydä ja myymälästä saa kaikkea hyvää mukaan. Tähänkin olisi kuva annoksesta. Pitänee odottaa Kipaa opastamaan. Melkein voisi sanoa, että vielä yksi yö jouluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti