sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Se iski taas

Nimittäin gastro-enterite. Tai sitten se oli osterit tai se salaattirasia, jossa luki, että huuhdottava. Mehän huuhdoimme. Useaan kertaan, varsinkin, kun astian pohjalle jäi hiekkaa. Missä nämä ranskalaisten salaatit  oikein kasvavat? Ei kai hiekassa? Tai on kai se mahdollista, hiekka näytti kyllä ihan puhtaalta hienolta hiekalta. Uskoaksemme se ei kuitenkaan tullut lihakeitosta, pot-au-feu, jota keittelimme monta tuntia ja syömme monta päivää. Kyllä,  me jaettiin se heti eri kippoihin, lihat pidetään erikseen ja kaikki jäähdytettiin nopeasti ja säilytetään asianmukaisesti.  No, yleensähän tästä taudista toivutaan muutamassa päivässä, pitää vaan levätä, juoda riittävästi ja syödä kevyesti.

 Koko viikon oli vähän kylmää ja harmaata, emmekä paljon liikkuneet. Nyt aurinko on palannut ja odotamme hyvää viikkoa. Mimosa-retkeämme jouduimme siirtämään, mutta odotamme toipuvamme viikon peleihin. Pitäisi vaan päästä harjoittelemaan, on pelattu tänä vuonna vasta muutama kerta,  välillä huonosti ja välillä hyvin huonosti, tosin se, joka ei harjoittele, avasi vuoden birdietilinsä Biotissa par-4 väylällä. Meni puolet 2dl birdie pullosta, eli vielä voisi yhden birdien juoda ennenkuin joutuu ostamaan uuden. Viileätä 12C on ollut ja nyt sanoi vihannesmyyjä, että kivaa kun aurinko paistaa.
Viikon kuluttua tulee kummityttö perheineen ja yhden kaverinsa kanssa käymään ja olemme vuokranneet heille kaksion viereisestä siivestä, joten aamulla voimme huudella parvekkeilta toiselle mitä seuraavaksi tehdään. Huoneistoa vuokraa meidän gardienin välityksellä italialainen omistaja ja olemme nähneet huoneiston, joka on todella mukava ja parveke on suuri, sekä meille päin että länteen. Karnevaalit alkavat ensi viikolla, että porukkaa tulee riittämään, hälinää kaduilla. Toivottavasti lämmin ja aurinkoinen sää jatkuu myös ensi viikon jälkeen. Maanantaina kuitenkin golfaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti