torstai 9. marraskuuta 2017

Kaikenlaista sattuu

Kyllä kaunis ja lämmin lokakuu kostautui nopeasti. Lauantaina ja sunnuntaina illalla ja yöllä oli kovat ja tunteja kestäneet ukkoset. Ei tiedetä, oliko kyseessä monta rintamaa vaiko vuorten pysäyttämä rintama meidän kohdalle, mutta vettä, salamointia ja pauketta riitti. Tiistaina päästiin pelaamaan Biotiin 18 reikää ystävien kanssa. Ilma oli jopa lämmin ja sateeton. Paluumatkalla ostettiin kani.

Keskiviikkona sekoiltiin kauppareissulla. Ensin koetettiin entiseen Casinoomme mutta parkkipaikan alakerta oli remontissa ja yläkerta täynnä, joten suuntasimme Varin varrelle kohti Grande Frais kauppakeskukseen, jota ei sitten löydettykään heti vaan vasta kännykän opastuksella. Sieltä sitten kärry täyteen, mutta kaikkea ei löytynytkään. Suunnaksi sitten Carrefour, joka löytyikin helposti lähistöltä. Mieletön kauppakeskus, josta tunnin etsimisen jälkeen oli haalittu lähes kaikki tarvittava lukuun ottamatta niitä tarvikkeita jotka hukkuneessa kauppalapussa olivat ja joita emme muistaneet. No tulihan kaupoissa käytyä.

Kotona sitten istuttiin iltaa ja mitä tapahtui. Ukkonen yllätti täysin. Kaksi ensimmäistä räjähdystä oli juuri ja juuri kestettäviä, mutta kolmas räjäytti pommin. Ikkunat helisivät ja lasit kaapissa ja sähköt menivät saman tien. No siitä pimeässä kännykän ja taskulampun valossa kellariin. Paukahdus oli laukaissut pääkytkimen nollille. Se päälle ja valkeus tuli.
Oli kummallinen ukkonen, koska ei sitten enempää metelöinyt niin kuin aikaisemmat. Sai kait puhtinsa purettua viimeiseen megapaukkuunsa. 
Nyt odotellaan ystäviä syömään kanipataa, jota aloitimme jo aamusta valmistelemaan ja nyt tuntuu olevan valmista. Syöjät vielä puuttuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti